Εκτός από τα παγωτίνια σε χωνάκι, φτιάχνουμε και παγωτίνια ξυλάκι. Κι εδώ οι επιλογές γεύσεων είναι πολλές, με τη φράουλα, το φυστίκι, το λεμόνι, το πορτοκάλι και το συνδυασμό πορτοκαλιού με σοκαλάτα να είναι κάποια από τα πιο γνωστά μας.
Όλα στο χέρι, τίποτα βιομηχανικό. Αυτή είναι η αρχή της φιλοσοφίας μας. Ό,τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο εργαστήρι μας, το κάνουμε!
Τα ξυλάκια μας είναι γεμισμένα ένα ένα στο χέρι και βουτηγμένα σε διάφορες στρατσιατέλες, κοπερτούρες όπως λέγονται. Το ζητούμενο για μας είναι να εναρμονιστεί γευστικά η γέμιση με την εξωτερική επικάλυψη και γι’αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τους συνδυασμούς αυτούς. Π.χ. για την επιτυχία του ferrero rocher επιλέγουμε να βάλουμε νοτσιόλα και καραμελωμένο φουντούκι, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα εκπληκτικής γεύσης παγωτίνι.