ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ
Βασικό προϊόν στα καταστήματα Crema Latte είναι τα παγωτίνια που παρασκευάζονται με ολόφρεσκο παγωτό παραγωγής μας. Ποικιλία γεύσεων γεμίζει τα πυραυλάκια μας που κερδίζουν τους λάτρες του δροσιστικού αυτού γλυκού: ferrero rocher, μπανάνα, φράουλα, σοκολάτα λευκή, κρέμα με στρατσιατέλα… όλα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση – γέμιση για τα τραγανά πυραυλάκια του Crema Latte. Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας γεύση, μπορεί να καταλήξει σε παγωτίνια.

Εκτός από τα παγωτίνια σε χωνάκι, φτιάχνουμε και παγωτίνια ξυλάκι. Κι εδώ οι επιλογές γεύσεων είναι πολλές, με τη φράουλα, το φυστίκι, το λεμόνι, το πορτοκάλι και το συνδυασμό πορτοκαλιού με σοκαλάτα να είναι κάποια από τα πιο γνωστά μας.

Όλα στο χέρι, τίποτα βιομηχανικό. Αυτή είναι η αρχή της φιλοσοφίας μας. Ό,τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο εργαστήρι μας, το κάνουμε!

Τα ξυλάκια μας είναι γεμισμένα ένα ένα στο χέρι και βουτηγμένα σε διάφορες στρατσιατέλες, κοπερτούρες όπως λέγονται. Το ζητούμενο για μας είναι να εναρμονιστεί γευστικά η γέμιση με την εξωτερική επικάλυψη και γι’αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τους συνδυασμούς αυτούς. Π.χ. για την επιτυχία του ferrero rocher επιλέγουμε να βάλουμε νοτσιόλα και καραμελωμένο φουντούκι, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα εκπληκτικής γεύσης παγωτίνι.