ΠΑΓΩΤΑ
ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ GELATO

Καθημερινά παραλαμβάνουμε από ντόπιους παραγωγούς φρέσκο γάλα, το παστεριώνουμε εμείς οι ίδιοι, φτιάχνουμε την κρέμα που θα αποτελέσει τη βάση για το χειροποίητο παγωτό μας και στη συνέχεια το εμπλουτίζουμε και του δίνουμε τη γεύση που θέλουμε, χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς, κακάο, μπισκότα και γενικά αγνά υλικά χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Η παρασκευή του παγωτού στα εργαστήρια Crema Latte είναι η ίδια εδώ και χρόνια και βασίζεται στην ιταλική τεχνοτροπία του αυθεντικού gelato και στης καλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Όλα στο χέρι, τίποτα βιομηχανικό. Αυτή είναι η αρχή της φιλοσοφίας μας. Ό,τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο εργαστήρι μας, το κάνουμε!

Η ποικιλία των γεύσεων του Crema Latte έχει πλέον ξεπεράσει τις 100. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες που πραγματικά ξεχώρισαν και μας χαρακτηρίζουν, όπως είναι το bubble gum που παραπέμπει στη νοσταλγική γεύση της τσιχλόφουσκας, το μπανόφι, το yogurt strawberry, το apple pie, το lila pause, αλλά και τα πιο κλασικά μας όπως είναι το ferrero rocher, το φυστίκι, η λευκή σοκολάτα, η στρατσιατέλα κ.ά.