ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
Εδώ πάντα θα σας προσφέρουμε το καλύτερο παγωτό!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στο Crema Latte παρασκευάζουμε καθημερινά φρέσκο παγωτό με αγνά υλικά, φρέσκο γάλα και φρούτα εποχής, και σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική τεχνοτροπία. Χωρίς να χρησιμοποιούμε πρόσθετα και συντηρητικά, πιστοί στην ποιότητα που μας έκανε να ξεχωρίσουμε, δημιουργούμε κάθε μέρα ποικιλία γεύσεων gelato και sorbe, καθώς και διάφορα άλλα γλυκά επιδόρπια.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Εταιρία

Στο Crema Latte παρασκευάζουμε καθημερινά φρέσκο παγωτό με αγνά υλικά, φρέσκο γάλα και φρούτα εποχής, και σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική τεχνοτροπία, χωρίς να χρησιμοποιούμε πρόσθετα και συντηρητικά, πιστοί στην ποιότητα που μας έκανε να ξεχωρίσουμε, δημιουργούμε κάθε μέρα ποικιλία γεύσεων gelato και sorbe, καθώς και διάφορα άλλα γλυκά επιδόρπια.

Εδώ θα βρίσκετε πάντα το καλύτερο παγωτό! Επισκεφτείτε ένα κατάστημα μας και επαληθεύστε μας!

- Συνέντευξη με τον Δημιουργό του Crema Latte, Γιάννη Γαβρίλη -

Εμπνευστής και δημιουργός του CremaLatte είναι ο Γιάννης Γαβρίλης. Το 2009 ξεκίνησε την επιχείρηση στον Πύργο Ηλείας, τον τόπο καταγωγής του. Και ο λόγος ήταν απλός. Εκεί υπήρχαν σε αφθονία οι αγνές πρώτες ύλες: το φρέσκο γάλα από φάρμες και μικρούς παραγωγούς και τα φρέσκα φρούτα. Ό,τι χρειαζόταν δηλαδή για τη βάση του καλού παγωτού!

Το 2008 η επιχείρηση ανοίγει το 1ο κατάστημά της στη Σαντορίνη, στην κεντρική πλατεία των Φηρών. Το 2010 ξεκινούν τη λειτουργία τους εργαστήριο και κατάστημα Crema Latte στο Αγρίνιο και το 2012 ανοίγει το 2ο κατάστημα CremaLatte της Σαντορίνης στην παραλία του Καμαρίου, με ένα τεράστιο χώρο παρασκευής – εργαστήριο, πίσω από το Varkes Beach Bar Restaurant, τη δεύτερη επιχείρηση του Γιάννη Γαβρίλη. Από το 2017, στον Πύργο βρίσκεται και το Pagotini by CremaLatte, ένα mini ice cream boutique, εξειδικευμένο στα παγωτίνια που πωλούνται σε τεράστια ποικιλία. Το 2021, η Crema Latte με ένα νέο design - concept ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην Κεντρική πλατεία του Πύργοu και στο τουριστικό Κατάκολο Ηλείας.

Σήμερα η αλυσίδα των Crema Latte περιλαμβάνει 3 εργαστήρια και 5 καταστήματα λιανικής, ενώ εξυπηρετεί αποκλειστικά και σε καθημερινή βάση περίπου 40 πελάτες, επιχειρήσεις που μεταπωλούν ή σερβίρουν το παγωτό μας.

Η Φιλοσοφία μας

Η αγάπη μας και το πάθος μας για το παγωτό και τα προϊόντα του μας κινεί στο να αναζητούμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η παρασκευή του παγωτού μας γίνεται πάντα με σταθερή την αξία της ποιότητας και σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες υγειονομικές προδιαγραφές.
Όλα στο χέρι, τίποτα βιομηχανικό. Αυτή είναι η αρχή της φιλοσοφίας μας. Ό,τι μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο εργαστήρι μας, το κάνουμε! Το Crema Latte δε θα σταματήσει να σας προσφέρει το καλύτερο gelato παγωτό!